Cautare

1272 de rezultate pentru "golgheteri divizia c fotbal 5d" (3.32 secunde)
Grupul liberal din forul deliberativ local intentioneaza sa reia colaborarea cu gruparea galateana de fotbal, insa, pentru inceput, aceasta se va axa pe reabilitarea Complexului Sportiv de la Ancora.
Mai exact, cele doua partide isi vor alcatui cite o echipa de fotbal si se vor intrece din punct de vedere sportiv. ... Sint doua finale de fotbal la care vor participa echipe care au jucat pina acum intr-un turneu in judet.
Batut la fotbal de constanteni Mai mult, peremistul a dat de inteles ca spera ca noul procuror, caruia i-a fost incredintat cazul sa "nu se lase influentat de diverse cercuri, pentru ca este un procuror tanar, ambitios".
Tot in cursul zilei de duminica, 2 noiembrie, intre orele 13 si 16, Marcel Miclau va fi prezent in localitatea Banloc, unde va organiza Cupa Banatului de Sud la fotbal.
Finantatorul echipei de fotbal "Steaua" o caracterizeaza pe mezina familiei prezidentiale drept o fata draguta, care "ar aparea frumos in Parlamentul European".
Desi se anuntase un weekend plin pentru iubitorii de sport in aer liber, urmand sa fie instalate, pe langa cele doua terenuri de baschet, alte doua de fotbal, strada A.I.
E ca la fotbal: daca la un meci te defavorizeaza arbitrul, dar il castigi, nu mai zici nimic. Ati avut emotii la aceste alegeri?
In competitia electorala pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie USL intra cu istorici, analisti, un cantaret, un patron al unui club de fotbal, dar si doi fosti premieri, actuali ministri si parlamentari.
Uniunea Social Liberala (USL) intra in competitia electorala pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu istorici, analisti, un cantaret, un patron al unui club de fotbal, doi fosti premieri, actuali ministri si parlamentari.
Raiffeisen Bank a lansat o editie limitata a cardului de credit dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006. Cardul de credit "Fifa World Cup 2006" este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si va fi disponibil in limita a 15.000 de carduri.
Mereu la moda si atenti la cerintele publicului larg, chinezii au inceput sa invadeze piata romaneasca cu produse contrafacute dedicate Campionatului Mondial de Fotbal.
Campionatul intern de fotbal, cat si cel mondial repre-zinta un subiect la ordinea zilei nu numai pentru adulti, ci si pentru copiii cu varste cuprinsa intre 9 si 14 ani. ... Pasionatii de fotbal cumpara produse inscriptionate si cu emblemele unor echipe straine, aflate acum in voga la Mondiale.
Din nefericire pentru fostul capitan al echipei nationale de fotbal, nu este prima data cand Hagi Sport se confrunta cu situatii ingrate.
"Din iunie, aceste contracte au mers in continuare, in aceleasi conditii, dar nu s-a mai auzit nici un cuvant ca fac profituri foarte mari, pentru ca o parte din firmele astea le vedeti pe bannere la o anumita echipa de fotbal si pe un anumit stadion.
Directia de Impozite si Taxe a primariei a pus poprire pe conturile SC FOTBAL CLUB U Craiova SA, societatea care administreaza clubul de fotbal Universitatea.
În concluzie, fiecare cu dreptatea lui.TCIF SA avea un teren de fotbal pe care s-a gândit sa-l vânda celor doi frati, cunoscuti si sub numele de fratii Tuica. ... Pe româneste, un stadion de fotbal.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Sibiul va gazdui, in perioada 3 - 6 iulie, "Cupa Vamii la Fotbal", eveniment organizat de Autoritatea Nationala a Vamilor impreuna cu Sindicatul National Vamal Unirea, in cinstea momentului aniversar "40 ani de Uniune Vamala Europeana".
Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, Gigi Becali, este pe locul intai in topul celor mai bogati romani, realizat de revista "Capital", avand o avere de 2,5 miliarde de euro.
De la hoteluri la magazine de lux ori imobiliare, oamenii din fotbal, din sport in general, au insa si cativa colegi care s-au orientat catre.
google-analytics.com